Solfilm till fönster, bil och fastighet i Stockholm

snygga insynsskydd med deKORfilm

Dekorfilm och designfilm efter era behov

Att använda dekorfilm skapar både en trevlig miljö och passar även bra både som insynsskydd och dekoration.

Dekorfilm är ett mångsidigt material som används för att förbättra utseendet och funktionaliteten i olika utrymmen. Med sin självhäftande natur kan dekorfilm enkelt appliceras på olika ytor, inklusive glas, trä och metall, för att skapa dekorativa effekter, öka integriteten eller förbättra integriteten i ett rum.

Vi på PT installation tillverkar, levererar och installerar alla typer av dekorfilmer.
Effektivt och kostnadseffektivt då man kan ändra design efter behov.

Våra designfilmer finns i alla möjliga färger och storlekar och skärs ut för att passa er logotyp eller design. Perfekt för att förmedla ett budskap eller stärka ditt varumärke. 

dekorfilm och designfilm

1. Du mailar en skiss eller färdig design

Om du har en idé i ditt huvud så skriv ned så tydligt som möjligt i ett mail, hur du har tänkt dig det hela.

Om du redan har en färdig design vill vi gärna ha den i något av följande format: Adobe InDesign (*.id) eller Adobe Illustrator (*.ai).

Annars skickar du det i det format du har tillgängligt.

2. Vi återkommer med ett förslag

Om du har mailat en fil med tydliga måttangivelser så är det endast detta steg kvar innan vi kan tillverka din designfilm.

I de andra fallen återkommer vi med ett förslag på hur det kan komma att se ut som vi sedan bollar med varann och gör ev ett nytt utkast.

3. Tillverkning och montering

Nu är det nära förestående att du skall få en snygg designfilm på din glasruta.

Efter tillverkningen kommer vi på bokad tid och sätter upp den.

Fördelar med Dekorfilm för fönster

Stil och mönster: Dekorfilm för fönster finns i en mångfald av stilar och mönster, vilket gör det enkelt att anpassa ditt utrymme efter din personliga smak. Oavsett om du föredrar geometriska mönster, eleganta frostat glas eller färgglada accenter, finns det en designfilm som passar dig. 

Insynsskydd utan att offra ljus: Genom att använda dekorfilm på fönster kan du skapa en känsla av privathet utan att kompromissa med ljusinsläppet. Många designfilmer är utformade för att släppa igenom naturligt ljus medan de samtidigt dämpar insyn. 

Mångsidighet: Dekorfilm kan användas på en mängd olika ytor än på bara på fönster, dessa är bl.a på möbler, väggar, dörrar och mer. 

Dess mångsidighet gör den till ett användbart verktyg för att anpassa olika områden i ditt hem eller kontor.

Skydd och lätt rengöring: Dekorfilm kan fungera som ett skyddande skikt för ytor, vilket hjälper till att förhindra repor, fläckar och slitage. Många dekorfilmer är lätta att rengöra med milda rengöringsmedel.

Exempel på dekorfilm

Logo eller insynsskydd, med dekorfilm blir glasrutan mer än ett fönster!

Maila eller ring oss på
0735 – 131 513

Andra populära produkter

Vi på PT installation erbjuder även solfilm fönster för svalare inomhusklimat, skyddsfilm för ökning av säkerhet och installation av tona rutor till din bil.

Vanligaste frågorna om dekorfilm

Dekorfilm är en tunn, självhäftande plastfilm som används för att dekorera och förändra utseendet på olika ytor. Den kommer i olika färger, mönster och texturer för att passa olika dekorativa behov.

Dekorfilm och designfilm är ofta använda synonymt.

Båda refererar till självhäftande filmer som används för att dekorera och förändra utseendet på olika ytor.

Våra dekorfilmer passar bäst på släta ytor såsom glasväggar, fönster eller plåt. 

Ja, vi har ett brett utbud av dekorfilmer med olika mönster, färger och texturer. 

Ytor med dekorfilm kan rengöras med en mild rengöringslösning och en mjuk trasa. Det är viktigt att undvika användning av starka kemikalier eller slipande rengöringsmedel, eftersom dessa kan skada dekorfilmen.

Vissa dekorfilmer är avsedda för engångsbruk, medan andra är avtagbara och kan återanvändas. Fråga oss gärna så hjälper vi dig!