Solfilm till fönster, bil och fastighet i Stockholm

Skyddsfilm för fönster

Effektivt Alternativ för Säkerhet och Trygghet

Skyddsfilm till fönster är en kostnadseffektiv och effektiv alternativ till säkerhetsglas.  Filmen är transparent och ger en långsiktig komfort, säkerhet och bevarande av ditt hem och kontor. 

Skyddsfilm består av sega transparenta polyesterlaminat som appliceras med kraftigt lim på befintliga glasrutor. Denna sega film fungerar som en barriär som håller glaset samman även vid krossning, vilket minskar risken för spridning av farliga glassplitter och därmed potentiella personskador vid olyckor.

Denna extra säkerhetsåtgärd ger inte bara lugn och ro för ditt sinne utan ökar också säkerheten i hela din fastighet.

Vi på PT Installation erbjuder högkvalitativa skyddslösningar, och genom att välja vår skyddsfilm fönster investerar du i långsiktig säkerhet och trygghet.

Fördelar med skyddsfilm fönster

säkerhetsfilm

Mildra skadeverkningarna vid inbrottsförsök med vår certifierade montering av skyddsfilm.

Maila eller ring oss på
0735 – 131 513

Varför välja skyddsfilm fönster?

Långsiktig kostnadsbesparing

Att investera i skyddsfilm till dina fönster kan initialt ses som en kostnad, men det är snarare en långsiktig investering. Genom att minska behovet av reparationer och underhåll sparar du pengar över tid och håller dina tillgångar i bästa möjliga skick.

Har du behov av att minska solinsläppet och få ett svalare kontor eller fastighet, rekommenderar vi våra solfilm fönster

Tidsbesparing genom minskad underhållningsarbete

Skyddsfilm minimerar behovet av intensivt underhåll och konstanta reparationer. Det sparar tid och möda som annars skulle ha gått till att åtgärda skador och slitage.

Fullt certifierade

Vi är certifierade för att jobba med Solar Gard och 3M’s produkter och har stor produktkännedom.

Upp till 15 års garanti

Vi lämnar upp till 15 års garanti på solfilm, beroende på typ av film och placering.

Snabb service

Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda, därför jobbar vi alltid för att vara flexibla och effektiva.

Andra populära produkter

Vi på PT installation erbjuder även installation av solfilm fönster för svalare inomhusklimat, tona rutor på din bil och dekorfilm

Vanligaste frågorna om skyddsfilm fönster

Skyddsfilm är en transparent film som appliceras på glasytor för att öka säkerheten. Den är konstruerad för att förstärka glaset och förhindra att det krossas i små, vassa bitar vid en kollision eller annan påverkan.

Skyddsfilm är vanligtvis tillverkad av flera lager polymerer. Vid en kollision eller inbrottspåverkan håller filmen glasfragmenten samman och minskar risken för skador och skärsår.

Skyddsfilm kan appliceras på en mängd olika ytor, inklusive fordonslack, skärmar, glas, rostfritt stål, lackerade ytor och mycket mer.

Skyddsfilm är skapat för att skydda fönster från inbrott och splittrat glas. Andra fördelar är bl.a förstärkt glasstyrka, minskad skaderisk vid kollisioner och skydd mot UV-strålning.

Livslängden på skyddsfilm varierar beroende på kvaliteten på filmen och hur väl den underhålls. Generellt sett kan skyddsfilm hålla i flera år innan den behöver bytas ut.

Ja, skyddsfilm är oftast avtagbar. Om du bestämmer dig för att ta bort den kan detta göras genom att värma upp filmen och sedan försiktigt dra bort den.

Ja, skyddsfilm hjälper till att förhindra eller försvåra inbrott genom att hålla glaset samman. Detta gör det svårare för inkräktare att komma in genom fönster eller glasdörrar.

Installationen av skyddsfilm varierar beroende på ytan. Processen innefattar generellt sett rengöring av ytan, exakt mätning och skärning av filmen samt noggrann applicering för att undvika bubblor eller veck. 

Kontakta oss idag så hjälper vi till med installation och applicering av skyddsfilm till dina fönster.