Solfilm till fönster, bil och fastighet i Stockholm

Behagligt inomhusklimat
med Solfilm

Solfilm - Svalare, energieffektivare
och uv-skyddande

Vår Solfilm sänker dina energikostnader samtidigt som du får ett behagligare inomhusklimat. solfilmen har tagits fram i syfte att hindra UV-strålar och värmestrålar från att nå innanför glaset. Även om de allra flesta av oss välkomnar solen sommartid, kan den vara en ovälkommen källa till kraftigt upphettade inomhusmiljöer.

Att ta skydd bakom persienner eller gardiner är i många sammanhang ett sämre alternativ än fönsterfilm, eftersom utsikten förstörs samtidigt som ljus stängs ute.

Om du anlitar oss för montering av solfilm eller annan fönsterfilm på fasadglas till din fastighet sparar du in på energikostnaderna. Arbetsmiljön blir mer behaglig och produktiv, medan risken att inredningen bleknar sjunker.

Med solskyddsfilm från oss på PT Installation i Stockholm säkerställer du ett sunt inomhusklimat. Vi kontrollerar G-systemvärden på fönster samt fasadglas och lever upp till högt ställda krav som miljöcertifieringssystem har på solvärmelast och termiskt klimat sommartid.

Med solfilm i din fastighet kan du minska dina energikostnader, få ett säkrare och bekvämare inomhusklimat samt motverka blekning av inredningen.

Solfilm fönster

Kontakta oss för en offert!

Maila eller ring oss på
0735 – 131 513

vi har även Solfilm för bil

Med vår solfilm får din bil ett pålitligt skydd mot UV-strålning, såväl som en snyggare look. Vi på PT Installation erbjuder solfilm till din bil i olika toningar – för att du ska hitta just din prefererade grad på insläppet av ljus. Alla ögon är olika och därför har vi ett brett utbud av solfilm att välja mellan.

 

Solfilm stoppar UV-strålning och sänker värmen i din bil

Även om många ljusare filmer framstår som näst intill genomskinliga, stoppar de i hög utsträckning UV-strålning från att träffa passagerare i din bil. Därtill får du ett mer behagligt inomhusklimat med solfilm, eftersom temperaturen sjunker en aning när solstrålar hindras från att bryta in genom fönstren på din bil.

Solfilm fönster

Med vår solfilm till fönster sparar du som fastighetsägare energi, minskar ljusinsläpp och ökar säkerheten genom att förhindra ovälkommen insyn. Anlita oss så tar vi på PT Installation hand om monteringen av din solfilm – oavsett om det handlar om bostäder, kontorsbyggnader eller industrier. Vi har ett stort utbud av solfilm i olika toningar till fönster på byggnader.

 

Solfilm hindrar UV från att bryta in genom fönster

Vår solfilm är särskilt utvecklad för att stoppa farlig UV-strålning från att bryta in genom fönster på byggnader, samtidigt som människor som vistas bakom glasen slipper att bländas i onödan. Solfilmen stöter bort solens strålar och stoppar inte bara den hälsovådliga UV-strålningen, utan minskar också värmeinsläppet. Solen genererar inte bara synligt ljus, utan även infraröda strålar. Solfilmen utgörs av tunn transparent film i flera skikt, vilka vi monterar på glasets in- eller utsida, beroende på dina preferenser.

Exempel på solfilm